4 d’abr. 2012

Portal sobre la llengua àrab


http://www.arabismo.com/ : Aquest web pretén esdevenir un punt de trobada i informació per a totes aquelles persones interessades en l’estudi de la llengua i cultura àrabs. En espanyol.

http://lexicorient.com/e.o/index.htm
Enciclopèdia online en anglès amb més de 600 articles, referents a la islamologia i l’Antic Orient. Es tracta d’un web elaborat amb bon gust i de fàcil ús. Ofereix també un curs d’àrab online.

http://www.menara.ma/
Portal marroquí de Maroc Telecom. Motor de cerca de pàgines web marroquines, pàgines grogues i pàgines blanques i molts més serveis per obtenir informació sobre aquest país. En francès .

http://www.webislam.com/Bookmark_mun1.html
Pàgina de recursos sobre cultura y llengua àrab. En espanyol.

http://www.edu365.com/agora/dic/catala_arab/:
Diccionari infantil il·lustrat català-àrab. El portal educatiu, edu365.com, patrocinat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, edita “on line" un diccionari multimèdia àrab-català per a nens. Consta de centenars de vocables agrupats per temes. Les paraules poden escoltar-se en els dos idiomes i apareixen il·lustrades amb imatges.

http://www.jccm.es/educacion/atenc_div/diccionario_arabe/
Diccionari bàsic castellà àrab. Vocabulari temàtic (la casa, la cuina, la família, l’escola, la botiga, etc.) editat per la Consejería de Educación de la Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha i presentat en una sèrie de fitxes il·lustrades disponibles en format PDF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada